Професійний вакуумний пакувальник для амбітних кухарів-аматорів, мисливців та рибалок тощо. Зберігайте продукти зі 100% ароматичним бар'єром та зберігайте їх свіжими до 8 разів довше. З запатентованою функцією CASOTEK® для збирання рідини - ідеально підходить для вакуумування таких рідин, як супи, соуси, бульйони тощо. Liquid Stop - процес вакуумування закінчується до того, як рідина зможе всмоктуватися. Вкл. практичні вакуумні пакети. Потужний двопоршневий насос (20 л/хв) для вакууму до -0,90 Бар. Багатоцикловий режим - запечатуйте до 200 пакетів без перегріву. Надійна герметизація завдяки подвійному зварному шву шириною до 30 см (товщина кожного 2,5 мм). З вбудованим коробом для рулонів фольги (ширина рулону макс. 30 см) та різаком. Сенсорна панель з білим світлодіодним дисплеєм та індикатором виконання. Корпус із високоякісної нержавіючої сталі з покриттям проти відбитків пальців та ручкою з нержавіючої сталі. Знімний піддон для збору рідини, що накопичилася. Універсальні функції: Регульований час запечатування (включаючи функцію рідини); Інтенсивність вакуумування - для твердих та м'яких продуктів харчування; "Vac & Seal / Cancel" - автоматичне вакуумування та запечатування; Ручне ущільнення; Вакуумний контейнер - для вакуумування відповідних контейнерів (Не входить до комплекту постачання); Маринування - швидке маринування завдяки пульсуючого вакууму, який поперемінно відкриває та закриває пори м'яса; Імпульсна функція - інтенсивність вакууму вибирається вручну. Вкл. широкий вибір аксесуарів: 2 рулони вакуумної фольги (20x300 см, 30x300 см); 10 різних практичних вакуумних пакетів із широким дном (5x 20x30 см, 3x 25x35 см, 2x 30x40 см); 1 вакуумний шланг для вакуумування відповідних контейнерів; Наклейка CASO Food Manager + програма CASO Food Manager. Контейнери до комплекту постачання не входять